MALZEMELER
*1 orta boy soğan
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*500 gram koyun kuşbaşı
*1 orta boy domates
*2 bardak kuru fasulye
*1 yemek kaşığı salça
*7 su bardağı sıcak su
*Tuz,kara biber
YAPILIŞI
*Fasulyeyi bir gece önceden suda bırakın.
*Tencereye sıvıyağınızı ve yemeklik doğranmış soğanlarınızı alın,soğanlar hafif yumuşayınca eti ekleyin birlikte rengi gri olana kadar kavurun.
*Fasulyelerinizi ve rendelediğiniz bir domatesi ekleyin.
*Salçanızı da ekleyip tüm malzemeyi harmanlayıp sıcak suyunuzu ekleyin.
*Fasulyeler yumuşayınca baharatları ekleyip ocağınızı kapatın.
Afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder