Malzemeler:
Hamur için;
1 bardak ılık su
1 kaşık şeker
1 yemek kaşığı toz maya
3 su bardağı un
Üzeri için;
Salam
Sucuk
Sosis
Domates
Zeytin
Soğan
Kaşar rendesi
Ketçap yada salçalı sos
Yapılışı:
Tüm malzemeden yumuşak hamur elde edip,30 dakika bekletin...
30 dakika sonra tepsinizi yağlayın.
Yağladığınız tepsiye hamuru iyice yayın.
Üzerini çatalla delin.(resimdeki gibi)
Ve kaşarın bir kısmını ekleyip gerisini ayırın.Sonra tüm malzemeleri ekleyin.
200 derecelik fırına hamur pişene kadar koyup geri kalan kaşarı ilave edip kaşar eriyene kadar fırında tutun.
Afiyet Olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder